Musslor - Från kastrull till bord

 

 
 
En skaldjursgryta med saffran som jag och min mamma lagade. Riktigt roligt att laga med från början levande musslor. 

Studio fotografering

 
 
 
 
Jag och Ellen gjorde olika saker i studion förra veckan och den ovan är serien Clean. Vi använde oss av duschen i studion och lekte lite med ljus. Trevlig måndag! :)

The xx

 
Nu välkomnar vi vintern. Lever för tillfället på musik. Det var allt. 
 
 
 

Clowner är vi alla

 
Idag åker jag och Ellen in till stan och fotar är taggaaaaad!!!!! Mcdonalds till lunch och sushi till middag det behövs verkligen när vi har två prov i morgon.. bläääää 
 

Stressen

 
Så jävla mycket på samma gång får panik!! Alla prov kommer nu innan lovet sen är oktober den bästa festmånaden också.. hehe.. 
Saknar fina sommar färger lite men hösten äger fortfarande. 

Grillfest

 
 
 
hahahh okej kanske inte direkt grillfest.. Vi eldade upp alla små kvistar och träbitar ute så då passade vi på att grilla korv samtidigt!

Här kommer hösten

 
Jag har en mycket stressig vecka och det sliter mig itu. Ibland vill jag bara gå och lägga mig och vakna lagom till våren. 

Kan man vara kär i skor?

 
Hittde dessa på DNA och de är så snygga att jag avlider! Dock tänker jag lägga mina pengar på ett objektiv.. 
// DNA-shoes //

Äventyr i Uppsala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag tog jag och Agnes en spontanare till Uppsala tog bara en time och en kvart att komma dit!! Så värt dock så var båda rätt så slitna.. 

somebody lurks in the shadows

 
Fyfan vad sämst dag vill bara gå hem och dö i sängen. Det här kommer bli en lugn helg (tror jag) skönt att ta igen lite från den här jobbiga veckan. 

Alice i underlandet del 2

 
 
 
 
 

Kärlek till denna mössa

 
 
 
 
Kanske behövde klättra upp på en skyltdocka och rycka loss den i en killbutik som var tom på folk ^^ Helt klart värt det bästa som hänt mitt huvud!

Alice i underlandet

 
Tre bilder från dagens photoshoot med Ellen vi tänkte lite Alice i underlandet tema helt spontant haha. Mer bilder kommer sen! 

Skolfoto

 
Nej detta är inte mitt skolfoto (surprise). Inte helt förvånat kaosade mitt hår och blev super elektriskt så finfint foto iår då. Hatar dagar som denna. 
 
Spontan sak idag: Jag och Agnes gick ut och spelade fotboll i höstsolen. 

Oktober

 
Min absoluta favoritmånad, eller det brukar alltid vara det. Min födelsedag, löven förvandlas och regn allt som gör oktober bäst. 
 
RSS 2.0